detonator Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 Witam, Mam problem z licznikiem Sigma model 14.12 alti Otóż nie da się wejść do menu ustawień, a tym samym zmienić rozmiaru kół, włączenie podświetlenia. Można tylko przełączać funkcje oraz kasować wszystkie dane. Wymieniłem baterię i dalej bez zmian. Da się coś z tym zrobić ? Miał ktoś podobną sytuację ?
staryJanek Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 Nie wiem czy pomoże. Kiedyś jak mi sie radio w samochodzie blokowało ( kodowało ) to pomagał zamrażalnik. Lodówa na maxa i z dwa dni w zamrażalniku i radio działało aż polonez lepiej śmigał i mniej palił Może wyjmij baterie i zrób to samo ... chyba nie pogorszysz sytuacji.
detonator Napisano 21 Listopada 2016 Autor Napisano 21 Listopada 2016 W ostateczności spróbuję tej metody Myślałem też, czy nie podłączyć licznika do stacji dokującej. Problem w tym, że nie mam takiej oraz czy jest możliwe podłączenie.
gtb Napisano 21 Listopada 2016 Napisano 21 Listopada 2016 Pownnia taka pasować http://www.emag.pl/sigma-przystawka-do-komputera-00120-sigma00120/pd/DNH2Y2BBM/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_term=&utm_campaign=PLA_All_Products&gclid=CP7rtoPHutACFQrjGwodbdELZA Ewentualnie spróbuj jeszcze wyciągnąć baterie na dłużej (tak aby zresetować pamięć) , nie zaszkodzi a może coś da.
detonator Napisano 21 Listopada 2016 Autor Napisano 21 Listopada 2016 Faktycznie może wyciągnę baterię na kilka dni i zobaczymy czy coś się zmieni. Wymianę baterii zrobiłem w kilka minut, więc pamięć pewnie została.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.