adamp1 Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 Witajcie, czy rower Kross Sign FR1 nadaje się na pierwszy rower do nauki zjazdów?
Galvatron Napisano 6 Listopada 2016 Napisano 6 Listopada 2016 Ja bym raczej celował w Dartmoor Hornet/Primal. Sign to prawie 20-kilowy czołg o kompletnie przestarzałej geometrii, niezgodny z jakimikolwiek aktualnymi standardami.
Gość Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Za 1000- 2000 zł nie kupisz Enduro a tym bardziej zjazdówki. Budżet który podałeś to tak naprawdę jeżeli chodzi o nowe części, starczy zaledwie na ramę Enduro i to HT + osprzęt typu sztyca, stery itp, nic więcej.
adamp1 Napisano 7 Listopada 2016 Autor Napisano 7 Listopada 2016 Ja bym raczej celował w Dartmoor Hornet/Primal. Sign to prawie 20-kilowy czołg o kompletnie przestarzałej geometrii, niezgodny z jakimikolwiek aktualnymi standardami. Dartmoor Hornet/Primal czy dam rade ze zjazdami po lesie chodzi mi o zjazdy takie jak na górze Kamieńsk.. Ponadto jaki rozmiar ramy? na wysokość 180 cm no i waga ok 90 kg.
panSocjolog Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 1000-2000 zł to bardzo solidny budżet żeby kupić kask i ochraniacze do dh/enduro. Ale nie rower.
Tomek_Lca Napisano 7 Listopada 2016 Napisano 7 Listopada 2016 Dartmoor Hornet/Primal czy dam rade ze zjazdami po lesie chodzi mi o zjazdy takie jak na górze Kamieńsk.. Ponadto jaki rozmiar ramy? na wysokość 180 cm no i waga ok 90 kg. Spokojnie Dartmoor ogarnie ja mogę polecić Horneta ale... tak czy siak 2000zł to bardzo mało. Celuj w używkę może coś znajdziesz. Składając samodzielnie musisz mieć trzy/cztery razy tyle. Co do rozmiaru ramy ja mam 186cm i 90kg kupiłem L jest super
adamp1 Napisano 7 Listopada 2016 Autor Napisano 7 Listopada 2016 dziękuję za pomoc teraz wiem jak do tematu podejść. Zaczynam od zera także pierwszy krok muszę zrobić kupię Dartmoor a później doskładam kasę na coś lepszego. jeszcze raz dziękuję Adam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.