Skocz do zawartości

[1000-2000zł] dh / enduro

adamp1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja bym raczej celował w Dartmoor Hornet/Primal.

Sign to prawie 20-kilowy czołg o kompletnie przestarzałej geometrii, niezgodny z jakimikolwiek aktualnymi standardami.

Napisano

Za 1000- 2000 zł nie kupisz Enduro a tym bardziej zjazdówki. Budżet który podałeś to tak naprawdę jeżeli chodzi o nowe części, starczy zaledwie na ramę Enduro i to HT + osprzęt typu sztyca, stery itp, nic więcej.

Napisano

Ja bym raczej celował w Dartmoor Hornet/Primal.

Sign to prawie 20-kilowy czołg o kompletnie przestarzałej geometrii, niezgodny z jakimikolwiek aktualnymi standardami.

Dartmoor Hornet/Primal czy dam rade ze zjazdami po lesie chodzi mi o zjazdy takie jak na górze Kamieńsk.. Ponadto jaki rozmiar ramy? na wysokość 180 cm no i waga ok 90 kg.

Napisano

Dartmoor Hornet/Primal czy dam rade ze zjazdami po lesie chodzi mi o zjazdy takie jak na górze Kamieńsk.. Ponadto jaki rozmiar ramy? na wysokość 180 cm no i waga ok 90 kg.

Spokojnie Dartmoor ogarnie :) ja mogę polecić Horneta ale... tak czy siak 2000zł to bardzo mało. Celuj w używkę może coś znajdziesz. Składając samodzielnie musisz mieć trzy/cztery razy tyle.

Co do rozmiaru ramy ja mam 186cm i 90kg kupiłem L  jest super :) 

Napisano

dziękuję za pomoc teraz wiem jak do tematu podejść. Zaczynam od zera także pierwszy krok muszę zrobić kupię Dartmoor a później doskładam kasę na coś lepszego.

jeszcze raz dziękuję

Adam 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...