w4cek Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Witam! Biorę się za przegląd starego roweru trekingowego i utknąłem przy rozkręcaniu amortyzatora. Jeśli dobrze odczytuję to jest to jakiś wiekowy RST 802. Nie wiem jak odkręcić korki bo bardzo mocno trzymają. Patrząc na klucze firmy bitul żaden nie pasuje - moja średnica zewnętrzna korka to 25,4 mm. Jak widzę jest też klucz uniwersalny do RST ale nigdzie nie pisze na jaką średnicę on pasuje. Macie pomysły jak dostać się do środka? Są jeszcze jakieś inne klucze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pszemoo Napisano 12 Października 2016 Udostępnij Napisano 12 Października 2016 Napisz do użytkownika Activia, może on będzie potrafił pomóc. W swoim sklepie ma jakieś klucze do RST. Tapatalk...pszemoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi