Chrisnow Napisano 6 Października 2016 Napisano 6 Października 2016 Hej Mam pytanko. Czy przerzutka przednia fd-511 (opisana jako 9rzedowa) będzie współpracować z kaseta 10rz xt81 oraz przerzutka tylną rf-611? Nie wiem na ile praca przedniej przerzutki jest związana z il rzędów na kasecie? Ewentualnie czym brak współpracy będzie się objawial? Pzd Krzysztof Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Tatanka Napisano 6 Października 2016 Napisano 6 Października 2016 Przy kasecie 10rz łańcuch jest trochę węższy niż przy 9.Przerzutka będzie trochę szersza niż 10rz.Będzie działała,ale może wymagać bardziej precyzyjnej regulacji.
Chrisnow Napisano 6 Października 2016 Autor Napisano 6 Października 2016 Też podobnie mi się wydawało... Dodatkowo dzięki temu że łańcuch jest węższy, a wodzik przerzutki szerszy to może będzie korzystnie wplywalo na obcieranie łańcucha przy ewentualnych przekosach Sent from my Letv X500 using Tapatalk
Mod Team Puklus Napisano 6 Października 2016 Mod Team Napisano 6 Października 2016 Jak korba zostanie ta sama, wszystko będzie ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.