lokumaster Napisano 5 Października 2016 Napisano 5 Października 2016 Witam, Skłaniam się do zakupu (składania monet:)) roweru na maratony MTB/XC. Zrobiłem małe review rowerów, które moim skromnym zdaniem są ciekawe. Generalne kieruje się wyłącznie na karbon do 10.000 zł. W załączniku przedstawiam zdecydowanie dużo szczegółów oraz ceny. Generalnie w moim TOP są: GRAND CANYON CF 6.9 GHOST LECTOR LC 3 CUBE REACTION GTC SL 2X/CUBE REACTION GTC RACE 2X no i jest też Haibike Freed 7.60 - ale średnio znam tą markę. Proszę o Was o opinie. Lokumaster p.s. plik pdf, bo nie moge excel-a...nie wiem dlaczego? rowery.pdf
zomg Napisano 5 Października 2016 Napisano 5 Października 2016 A na tego parzyłeś - http://www.radon-bikes.de/bikes-2016/mountainbike/hardtail/black-sin-29/black-sin-29-80/ ?
lokumaster Napisano 5 Października 2016 Autor Napisano 5 Października 2016 w sumie...rower wydaje się ok, ale jak z dostępnością w Polsce, gwarancja, serwis...?
schwinn0 Napisano 5 Października 2016 Napisano 5 Października 2016 Serwis taki sam jak w przypadku innych rowerow. Serwisuje się osprzęt a nie ramę
phoe Napisano 7 Października 2016 Napisano 7 Października 2016 http://www.kross.pl/pl/2017/mtb-xc/level-b10Po rabacie będzie 8000-8500zł, akurat żeby wymienić koła/opony/przejść na mleko. Na np ZTR Crest MK3 + DT 350 lub Novatec 771/772.
lokumaster Napisano 8 Października 2016 Autor Napisano 8 Października 2016 TEN RADON też w miare, ale jak go przymierzyć?... za taką kasę chciałbym przymierzyć rower:( Kross mam teraz ale w AL...i po prawie 1,5 sezonach już wiem co bym chciał i tak szukam jakiegoś sensownego rozwiązania... CUBE-y wychodzą cenowo najlepiej. Osprzęt jest ok, ale nie wiem jak ramy???teraz patrze na Canyon i już w Grand Canyon został 5.9... Trudna orzech do zgryzienia...bo te 10 koła to dużo, a z drugiej strony dość mało:) A co wy posiadacie i na jakich rowerach śmigacie?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.