ghost985 Napisano 5 Października 2016 Napisano 5 Października 2016 Był podobny temat, ale już zamknięty. Potrzebuję hak przerzutki, do Kandsa dzwoniłem i dostałem info, że nie wysyłają takich części, więc dobry żart z ich strony. Ktoś może wymieniał, zna jakieś oznaczenia, wie od czego pasuje (podobno z Unibika, szukam potwierdzenia)? pomocy, bo przerzutka musi zacząć pracować jak należy.
fundil Napisano 5 Października 2016 Napisano 5 Października 2016 Pokaż fotkę i coś się znajdzie. To może być to https://www.centrumrowerowe.pl/ramy-rowerowe/akcesoria-i-czesci/p,hak-przerzutki-unibike,4282.html
ghost985 Napisano 5 Października 2016 Autor Napisano 5 Października 2016 Aha, też widziałem ten hak na centrum, postaram się dziś zrobić zdjęcie i wrzucę wieczorem.
ghost985 Napisano 6 Października 2016 Autor Napisano 6 Października 2016 No dobra znalazłem trochę czasu i mam fotki: i wygląda na to, że ten z Unibika będzie pasował.
fundil Napisano 6 Października 2016 Napisano 6 Października 2016 No i fajnie. To jest bardzo popularny hak. Powinien być w każdym szanującym się sklepie rowerowym.
ghost985 Napisano 7 Października 2016 Autor Napisano 7 Października 2016 Dzięki za pomoc. Dzisiaj podjadę do jedynego rowerowego jaki mam na miejscu i zobaczymy, jak nie to zamówię z centrum. Pzdr.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.