ImInTrance Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 Cześć Powiedzcie mi znawcy czy suport z zewnętrznymi miskami pasuję do ramy w której był wkład typu isis ?
piciu256 Napisano 14 Września 2016 Napisano 14 Września 2016 na 99% tak ps. dobrze że rezygnujesz z bycia terrorystą Tapnięte z mojego Mi3. jeśli napisałem coś dziwnego to wina autokorekty.
Mod Team safian Napisano 14 Września 2016 Mod Team Napisano 14 Września 2016 Będzie pasował praktycznie na 100%, z pewnością masz suport BSA z mufą 68, albo 73mm.
ImInTrance Napisano 14 Września 2016 Autor Napisano 14 Września 2016 ps. dobrze że rezygnujesz z bycia terrorystą Haha, nieco ciapaty ten system Mam normalny gwint, mufa 68mm. Chciałem potwierdzić że to ten sam gwint pod miski, teraz trzeba poszukać czegoś w stylu Deorki. Dziękuję za odpowiedzi !
CentrumRowerowe Napisano 15 Września 2016 Napisano 15 Września 2016 Niedawno rozmawiałem z doświadczonym mechanikiem rowerowym, twierdził, że przed pierwszym montażem łożysk zewnętrznych od Shimano zawsze warto zrobić planowanie mufy suportu, nawet gdy wydaje się, że końcówki gwintu są proste i równoległe. Może to ustrzec przed wieloma problemami z nową korbą. Przy okazji mechanizmy korbowe Deore są teraz w dobrej promocji
ImInTrance Napisano 17 Września 2016 Autor Napisano 17 Września 2016 Dzięki za poradę o planowaniu, pamiętam że kiedyś słyszałem o tym fakcie.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.