CarteDor Napisano 11 Września 2016 Napisano 11 Września 2016 Witam, nie jestem pewien gdzie powinienem napisać ten temat ale zamieszczam go tutaj, w razie czego usunę i zamieszczę gdzie indziej. Otóż tak jak w tytule, szukam roweru którym będę mógł rekreacyjnie jeździć głównie po lesie, leśnych ścieżkach i po asfalcie. Jestem kompletnym laikiem, nie mam żadnych specjalnych wymagań co do roweru, chce tylko aby jazda była przyjemna. Jak na ten moment brałem pod uwagę głównie ten rower ale liczę na jakieś propozycję z waszej strony ^^ : https://www.decathlon.pl/rower-gorski-rockrider-500-id_8293150.html Wzrost: ok. 180 cm Waga: 87 kg
Pablo59 Napisano 11 Września 2016 Napisano 11 Września 2016 Poczytaj na wstępie - bo dziesiątki identycznych lub zblizonych tematów już tu są - w dziale ramy / rowery (i nie tylko) za konkretną cenę ... A dział rzeczywiście nie ten - może mod przeniesie ?
Piter233 Napisano 11 Września 2016 Napisano 11 Września 2016 Tego modelu już nie dostaniesz zobacz sobie na dostępność. W tym rejonie to tylko następca tego modeli, czyli model 520 za 1300.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.