Sorrow Napisano 14 Sierpnia 2016 Napisano 14 Sierpnia 2016 Witam,kupiłem w/w korbę , niestety otwór suportu w mojej ramie ma 73mm. Czy da się ją dopasować czy raczej szukać innej ,a tą sprzedać ? Jest mi ktoś w stanie pomóc ?
Sorrow Napisano 14 Sierpnia 2016 Autor Napisano 14 Sierpnia 2016 edit.: "A widzisz co pisze na pudełku czy tak nie bardzo ?" Nie wiem kto pisze posty bez zastanowienia się ,a później je kasuje... ,ale apropo "mojego czytania z pudełka" widzę ,że do korby pasuje suport 68/73 mm ,więc myślałem nad samą wymianą suportu ,tylko przed wdaniem się w dalsze koszta wole bardziej oświecone osoby ode mnie zapytać, po to jest chyba forum ,prawda ? Nie wiem też tylko co zrobić z tymi 10mm... Ucieszę się na wszelkie podpowiedzi, może nawet znajdzie się ktoś na forum kto ma ten sam problem tylko w odwrotną stronę wtedy możemy się wymienić korbami. Moja nie została jeszcze wyjęta z opakowania. Pozdrawiam.
phoe Napisano 17 Sierpnia 2016 Napisano 17 Sierpnia 2016 Tam masz info, że korba którą kupiłeś jest pod 83mm, model FC-M820 jest pod 67/73mm. Masz dlatego to rozdzielone kreska.Możesz jakieś podkładki dać na upartego, bo szersza do węższej mufy wejdzie zawsze, ale to jest rzeźba i niepotrzebne druciarstwo w przypadku nowej korby, tym bardziej tej klasy.Linia łańcucha też lekko zostanie przesunięta i wypadało by wtedy dać podkładki + inne kominy do blatu.
Tatanka Napisano 17 Sierpnia 2016 Napisano 17 Sierpnia 2016 Jak nie zostala wyjeta,to nie możesz zwrócić?Przy takiej cenie korby,i jej klasie robić jakieś druciarstwo
Sorrow Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Napisano 17 Sierpnia 2016 Dziekuję za odpowiedź phoe. Czyli korba idzie pod młotek, szkoda. Pozdrawiam.
Sami12 Napisano 17 Sierpnia 2016 Napisano 17 Sierpnia 2016 Masz nauczke na przyszlosc, najpierw patrzysz potem kupujesz
Sorrow Napisano 17 Sierpnia 2016 Autor Napisano 17 Sierpnia 2016 Wykapany ojciec będzie kupiłem cały sprzet SAINT'a za 150 Euro (Hamulce, Zaciski, Tarcze, Przerzutka, Manetka i i i...) ,więc nie ma czego żałować ,ale dziękuję za radę
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.