dusiu1 Napisano 8 Sierpnia 2016 Napisano 8 Sierpnia 2016 Witam serdecznie. Chciałbym rozpocząć przygodę z triathlonem, niestety jeden rower pod FR, a drugi to stary MTB. W temacie szosy i sprzętu totalnie się nie znam więc proszę o pomoc. Przymierzam się do kupna szosy którą spokojnie będę mógł potrenować, a przy okazji wystartować w jakiś zawodach triatlonowych. Nie chcę wydawać sporej ilości gotówki więc równie dobrze może to być używany. Czy macie jakieś propozycje rozsądnych rowerów w rozsądnej cenie ? Na zakończenie dodam, iż nie mam ciśnienia na super wyniki, miejsca, chcę dobrze się bawić i kończyć kolejne dystanse. Dziękuję za poświęcony czas i wszelkie informacje. Pozdrawiam
dusiu1 Napisano 8 Sierpnia 2016 Autor Napisano 8 Sierpnia 2016 Maksymalnie chciałbym 3.000, ale im mniej tym lepiej ;-)
Sportomaniak1 Napisano 11 Sierpnia 2016 Napisano 11 Sierpnia 2016 Spójrz w takim razie na szosę od chłopaków z www.kupszose.pl - http://kupszose.pl/produkt/giant-defy1/ Sam ostatnio u Nich Gianta kupowałem, aczkolwiek inny model bo TCR, ale jestem bardzo zadowolony.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.