Matuch21 Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Witam, Mam problem z suportem Buchel w rowerze Kross b4. Prawdopodobnie zerwał się plastikowy pierścień mocujący z prawej strony. Pytanie czy musze wymienić cały suport czy jest to cześć wymienna. Pozdrawiam
Hetman Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Jeśli suport jest dalej podparty to nic nie musisz. Zdejmij korbę, wyrzuć urwany kołnierz i zrób zdjęcia.
Matuch21 Napisano 24 Lipca 2016 Autor Napisano 24 Lipca 2016 Tylko ze suport podczas jazdy wyskakuje w prawo i blokuje sie na korbie z lewej strony
Marcin9 Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Jest to część niewymienia ale prawdopodobnie będzie pasować z jakiegoś starego suportu. Zapytaj się w sklepie rowerowym może akurat będzie zalegał im jakiś stary suport i dostaniesz to za jakieś grosze lub jak ładnie poprosisz to za darmo
Hetman Napisano 24 Lipca 2016 Napisano 24 Lipca 2016 Aaa, czyli rozleciał się całkiem . Odkręć korbę i i rozbierz wszystko, będziesz wiedział co dobierać. Czy ja dobrze myślę, że to jest jakiś plastikowy FAG?
Gość Napisano 25 Lipca 2016 Napisano 25 Lipca 2016 Wymien to dziadostwo, mialem w swoim Kross'ie. Po malym dystansie zaczal chodzic ciezko i chrzescil. Suport Accenta kosztuje 30 zl i ma metalowe Miski ( zakladam ze kwadrat)
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.