Darkser21 Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Witam, mam takie pytanie, mam taki problem z rowerem dawałem go do serwisu też nie dali sb z tym rady mam rame felta bodajze q920 i gdy probuje wyregulowac przerzutke przednia to tak jakby korba byla za daleko ramy i przrzutka nie obejmuje ostatniej najwiekszej tarczy probowalem kombinowac cos z wkladem suportu ale nic nie dalo rady mzoe spotkaliscie sie juz z takim problemem w serwisach mowili mi ze przerzutka z gornym ciagiem bedzie bardziej wychylona no ale w tej ramie jest prowadzenie dolne i nie wiem czy da sie cos zrobic ,myslalem nad krotszym wkladem suportu bo mzoe zle dobrany byl ,przerzutka jest na 100 % na 3 biegi zauwazylem ze na drugim biegu przerzutka jest juz max wychylona a na 1 biegu jest tak jak powinna byc na 2 licze ze ktos spotkal sie z takim problemem i moze go rozwiazal dolaczam zdjecie roweru z ta rama.
Ychu Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 Ograniczniki L i H ustawiałeś? Producent raczej by źle nie dobrał suportu , ale jak ograniczniki nie dadzą efektu to raczej suport.
Darkser21 Napisano 18 Lipca 2016 Autor Napisano 18 Lipca 2016 Sam skladalem ten rower producent nie dobieral tylko serwis przy zmianie wkladu ograniczniki Li H probowalem nic nie daje .
Ychu Napisano 18 Lipca 2016 Napisano 18 Lipca 2016 To sprawdź jaką masz długość a jaką zaleca producent do danej korby. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka
Mod Team Puklus Napisano 18 Lipca 2016 Mod Team Napisano 18 Lipca 2016 O ile mnie pamieć nie myli ten truvativ powinien mieć 118 chyba.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.