bielsko Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 Witajcie, Czy kaski Catlike Whisper to kaski MTB? Na stronach internetowych sklepów często znajdują się w dziale szosa. Na stronie Catlike'a nie ma żadnych informacji, czy to kask do szosy czy do MTB. Przy okazji, może wiecie, gdzie w Bielsku-Białej można kupić ten kask?
Mod Team michuuu Napisano 12 Lipca 2016 Mod Team Napisano 12 Lipca 2016 Ortodoksi nie jeżdżą na szosie z daszkiem a w terenie bez niego. Ale podział na szosowe i mtb to rzecz umowna. Jak się uprzesz to ten model też występuje z daszkiem. Jak dla mnie kask uniwersalny, na rolki też się nada. Kaski z mocno zabudowaną potylicą raczej na szosę się nie nadają.
Fisiek Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 To czy jeździsz w kasku na szosie czy MTB to raczej Twój wybór : ) coraz częściej widzę, że dużo osób lata w MTB bez daszków już. A na zdjęciu chyba model o który pytasz
joesatch Napisano 12 Lipca 2016 Napisano 12 Lipca 2016 Mam takowy, kupiłem w Tychach... Nieświadomi mylą go z modelem whisper. Jeżdżę i na szosie i na crosie, bez daszku... jest w mordkę Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.