Gość Napisano 29 Czerwca 2016 Napisano 29 Czerwca 2016 Witam,mam do sprzedania widelec karbonowy firmy JAVA.Karbonowy w 100% - nie tylko widelec, ale i rura sterowa.Widelec nowy, nieużywany! http://olx.pl/oferta/sztywny-widelec-karbonowy-carbon-455g-mtb-przelaj-26-29-CID767-IDgltcR.html Cena 800 złRozmiar kół: od 26" do 29".Zastosowanie: MTB, CX (przełaj)Waga: 455 gramówPosiada mocowanie do hamulca tarczowego oraz rower do przeprowadzenia przewodu.W zestawie ekspander do mocowania.Dokładne wymiary podane na jednym ze zdjęć na OLX. Odbiór osobisty lub wysyłka kurierem w 24 godziny - koszt 15 zł. W razie potrzeby mogę wystawić na Allegro - dopłata za prowizję zgodnie z cennikiem serwisu.
ZbyszekZmysichKiszek Napisano 1 Lipca 2016 Napisano 1 Lipca 2016 kupiles widel u Kitajcow za 70 $ a od braci rowerowych chcesz 200$? i jeszcze za przesylke, prowizje kasy zadasz? WSTYD!
Gość Napisano 3 Lipca 2016 Napisano 3 Lipca 2016 @up:Daruj sobie, ok? Kupiłem na allegro u janusza biznesu za ponad 700 zł, który na dodatek wprowadził mnie w błąd z opisem. Leci zwrotka.
Mod Team mrmorty Napisano 3 Lipca 2016 Mod Team Napisano 3 Lipca 2016 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.