PL3KTUS Napisano 25 Czerwca 2016 Napisano 25 Czerwca 2016 Witam.Mam budżet 500zł. Potrzebuje cały napęd do stuntu. Koło tył: http://imgur.com/b9nPEnZ Z góry dziękuje za pomoc
Ychu Napisano 25 Czerwca 2016 Napisano 25 Czerwca 2016 Jaki konkretnie stunt? Masz koło na wolnobiegu a w nim łatwo skrzywić / złamać oś więc ja bym polecał przejść na kasetę. Tylko dobre , mocne koło kosztuje. Choć z budżetem 500 powinniśmy się zmieścić.
PL3KTUS Napisano 25 Czerwca 2016 Autor Napisano 25 Czerwca 2016 Chciałbym coś do jazdy na kole itp rzeczy =)
Ychu Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 Fixie gear był by dobrą opcją bo można np. jeździć do tyłu Tylko na kole może być wtedy ciężko , zależy jaką zębatkę się dobierze. Jakieś prędkości chcesz na tym rozwijać czy tylko "zabawy"?
Ychu Napisano 26 Czerwca 2016 Napisano 26 Czerwca 2016 No to nie wiem czy to będzie dobre rozwiązanie. Ja tu widzę kilka opcji. Biegi w pełnym zakresie ( 3 x ileś tam ) Napęd 1 x ileś tam Napęd 2 x ileś tam Single speed to kiepskie rozwiązanie bo albo prędkość albo jazda na kole. Napęd 2 x 1 raczej się nie sprawdzi bo korba musiała by mieć mega przeskok między tarczami.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.