krzysiobal Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 Muszę wymienić hak tylnej przerzutki, robiłem to już kilka razy, ostatnio zakupiłem nowe haki i zdziwienie. Pomimo porównania zdjęcia z aukcji ze starym hakiem, w zasadzie powinno się wydawać, ze są identyczne. Ale teraz zdziwienie - hak nie pasuje! Porównując je `obok` siebie widzę minimalne różnice - głównie w długości i kształcie zaokrąglenia tej `wypukłości`. Czy to te same haki i mam mocniej go spróbować wcisnąć czy zdecydowanie inne? Można się niby przyczepić, że na dole `nowy` hak jest troszkę szerszy, ale porównując kilka starych ze soba (wszystkie pasowały) tu także były różnice, nawet jen z nich wokół otworu montazowego na dole miał perforacje, a inny był całkiem płaski: Ale jednak na `długość` wszystkie były takie same.
Marjanek Napisano 23 Czerwca 2016 Napisano 23 Czerwca 2016 to jest inny hak więc raczej nic nie zdzialasz Agresywnie wydrapane zardzewiałym gwoździem w Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.