nazer Napisano 20 Czerwca 2016 Napisano 20 Czerwca 2016 Witam... Na wstępie chciałbym się przywitać, więc witam wszystkich serdecznie... jako laik chciałem zapytać o rower który kupiłem niedawno tj. Skilled new york 2016 w sklepie Duży Rower w Mysłowicach.... Za rowerek dałem 950 zł... Chciałem zapytać czy to dobry rower?? tzn czy wart swojej ceny?? Wiem, że są bajki po kilka tyś. Sprzedawca powiedział, że to dobry rower... ale czy można mu wierzyć ?? Co do tego sklepu to jestem bardzo zadowolony z obsługi... Razem z narzeczoną kupiliśmy tego mojego skilleda i ona wzięła sobie jakąś damkę retro... Wywaliła się pękł łańcuch, chłopaki wymienili na poczekaniu i nie wzięli ani grosza ( rzekomo na gwarancji wsio jest gratis). Ja osobiście do swojego Skilleda kupiłem licznik, ale że ciemny jestem to nie wiedziałem jak to zamontować, pojechałem do dużego roweru i Pan mi zamontował to gratis... Również przypomniał, że po ok. miesiącu mam przyjechać na przegląd... Widać, że chłopaki ze sklepu mają zajawkę na rowery i chcą by klient był zadowolony... No ale co do mojego roweru, jest to dobry rower?? za tą cenę??
wojtas7 Napisano 20 Czerwca 2016 Napisano 20 Czerwca 2016 Myślę że można Ci odpowiedzieć tylko w jeden sposób - zaisty rower! Oby zajawka trwała jak najdłużej.
nazer Napisano 20 Czerwca 2016 Autor Napisano 20 Czerwca 2016 wojtas7 nabijasz się ze mnie, czy serio to dobry rower??? proszę o szczerą odpowiedź...
alagor96 Napisano 20 Czerwca 2016 Napisano 20 Czerwca 2016 Nie jest to jakiś wyczynowy sprzęt, ale nie można się tego spodziewać po tego typu rowerze. Moim zdaniem jet, ok. Mądrze Ci doradzili, nie wpychając jakiegoś pseudo mtb z dwoma amortyzatorami, tylko maszynę przystosowaną do Twoich potrzeb. Części są raczej kiepskie (zawsze będą takie w tej cenie), ale wystarczające i nie musisz się bać, ze się rozlecą. Podsumowując, jeśli lubisz sobie czasem pojeździć rekreacyjnie, głównie po asfalcie, to jak najbardziej dobry zakup.
Mod Team Puklus Napisano 20 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 20 Czerwca 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.