Skocz do zawartości

[do 2500zł ] Zakup roweru

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich, nie znam się na rowerach a mam zamiar niedługo kupić rower górski.

W sklepie polecono mi rower GT Karakoram 29" Sport.

Powiedzcie czy rower jest wart swojej ceny - 2400zł bo z tego co czytałem firma GT jest dobra ale jak to jest z tym konkretnym modelem ?

Ew. może coś innego, waga ok 100kg 185cm wzrostu

Napisano

Dzięki za zainteresowanie tematem.

Link do roweru:

https://bbike.pl/gt-bikes/rower-gt-karakoram-sport?sort=p.price&order=ASC&page=2

Jeżeli chodzi o wymagania to raczej jakiś większych nie mam. Na pewno chcę rower górski 29" i nie jakieś g...o marketowe.

Chciałbym zmieścić się do 2000zł ale jeśli okazało się że  dopłacając kupie coś lepszego to mój budżet maksymalny to 2400zł

Rower nie będzie używany do wyścigów czy wariowania na nim, spokojna jazda czy do roboty czy jakieś wypady weekendowe.

Jak pisałem nie znam się na rowerach i te wszystkie parametry w specyfikacji nic mi nie mówią.

Napisano

Co tak nagle ucichło ?

Byłem w innym sklepie, polecono mi Marin Bobcat trail 9.4, Ghost Tacana 1 oraz 2, Cube AIM SL. Bardziej skłaniam się ku Marinowi ale jaka jest wasza opinia ?

Napisano

Na pewno chcę rower górski 29" i nie jakieś g...o marketowe.

Rower nie będzie używany do wyścigów czy wariowania na nim, spokojna jazda czy do roboty czy jakieś wypady weekendowe.

Do takiego użytkowania to raczej cross, a nie górski.

Za ~2100,- jest Wheeler Cross Lite 640. Za 2400,- może uda Ci się kupić Northtec Caledon DB DR po rabacie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...