roobertoo Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 Cześć, jestem tu nowy i potrzebuję pomocy przy zakupie roweru. Do niedawna zdecydowany byłem na Lazaro Integral V3. Stwierdziłem jednak że potrzebuję czegoś lżejszego, szybszego i na sztywnym widelcu. W grę wchodzi jakaś hybryda, fitness, czy cross bez amortyzatora, byleby nie typowa szosa, aczkolwiek chciałbym, żeby mój przyszły rower miał coś w sobie z szosy.. Mogę kupić sprzęt nowy, choć wolałbym coś używanego z lepszym osprzętem (aczkolwiek nie znam się zbytnio na rowerach więc nie wiem czy to dobry pomysł). Zakup planuje na raty więc najchętniej kupię coś na allegro przez kup teraz z ratami 20x0% (dotyczy to także rowerów używanych). Mam 185 cm, przekrok ok 89 cm, rower mogę obejrzeć w Warszawie i okolicach lub w Trójmieście. Co polecacie? Coś ostatnio ciekawego widzieliście na allegro albo olx? Może ktoś z Was ma coś do sprzedania? Pozdrawiam
seraph Napisano 16 Czerwca 2016 Napisano 16 Czerwca 2016 http://allegro.pl/rower-szosowy-28-silverback-scento-sora-wyprzedaz-i6261541417.html Czasem pojawia się też jego tańsza wersja. Nie jestem jedynie żadnym autorytetem przy doborze rozmiaru ramy w tego typu rowerach.
roobertoo Napisano 16 Czerwca 2016 Autor Napisano 16 Czerwca 2016 Szczerze mówiąc boje się że może być dla mnie trochę za duży ten rower..aczkolwiek bardzo dobra oferta
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.