hvdy Napisano 15 Czerwca 2016 Napisano 15 Czerwca 2016 Czołem. Szukam dla siebie roweru, wybieram w crossie między unibike viperem a northteciem (jeśli z amorkiem). Tylko czy zauważę jakąkolwiek różnice jako amoator w amortyzatorze NEX NVX lub NCX jeśli ważę 60kg? Jest sens dopłacać do roweru z którymś z tych amorków? Czy przy tej wadze do miasta/lasu w ogóle bez sensu brać rower z amorkiem? Nie chcę wydawać więcej jeśli to nie ma sensu, a powietrzny to już za duży budżet :/
hvdy Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Napisano 15 Czerwca 2016 NCX zdecydowanie jest lepszy od NEX-a Ja wiem, że lepszy- ale pytanie czy dla mnie jako osoby mega lekkiej to będzie miało jakiekolwiek znaczenie przy mało wymagającej jeździe- rozchodzi się o kwestie finansowe, bo jednak różnica +/- 500zł między rowerem z nex a ncx
ACTIVIA Napisano 15 Czerwca 2016 Napisano 15 Czerwca 2016 To lepiej kup sobie ten tańszy a z czasem zainwestuj w NRX-A powietrznego
hvdy Napisano 15 Czerwca 2016 Autor Napisano 15 Czerwca 2016 To lepiej kup sobie ten tańszy a z czasem zainwestuj w NRX-A powietrznego A może zrezygnować z crossa i poszukać mtb? Z tego co patrzę za 2500 dostanę meridę z powietrznym xcr, co myślisz? Bo jeśli kupię jeden to raczej nie będę go zmieniać długi czas
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.