szczurozor Napisano 4 Czerwca 2016 Napisano 4 Czerwca 2016 Jako że http://www.forumrowe...tek-napedu-cz3/ nadal nie odpala mi się ani w FF, ani (o zgrozo!) w IE to pytam znów tu: Jak szanowna komisja ocenia: Zmieniłem kasetę (SRAM PG-1050) i łańcuch (SRAM PC-1091) na nowe, ilość ogniw łańcucha dobrałem taką samą jak w poprzednim a mimo to myszkuje na 9 i 10 rzędzie. 1 do 8 na całej korbie jak ta lala a jak zrzucam z 8 na dół to wpada między 9 a 10 i tak latamiędzy jednym a drugim. Nawet jak zrzucę na 10 to i tak gdzieś tam go ciągnie w stronę 9. Tak się dzieje na małej i średniej zębatce korby, na blacie nie sprawdzałem, bo mam do pracy pod górkę Zbadam temat zaraz jak będę wracał. A dodam jeszcze, że łańcuch z kasety nie spada z żadnej strony, przednia przerzutka chodzi dobrze. Przerzutka przód SRAM X7 Przerzutka tył SRAM X9 z nowymi kółeczkami - podłe najtańsze Shimano tymczasowo, bo zapomniałem kupić wcześniej a te były jedyne dostępne na szybko. Docelowo będą jakieś Aerozine czy coś równie lansiarskiego i na porządnych łożyskach Rower: Mbike Renegade Evo 2012 rok. Gdyby były potrzebne lepsze/inne zdjęcia to wołać.
Mod Team Puklus Napisano 4 Czerwca 2016 Mod Team Napisano 4 Czerwca 2016 Trochę zużyte ale jest ok jeszcze.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.