dusiu1 Napisano 22 Maja 2016 Napisano 22 Maja 2016 Witam. Jestem po wymianie kasety oraz łańcucha, posiadam napinacz i jedną zębatkę przednią. Pomimo nowego sprzętu przy mocniejszym naciśnięciu na pedały na przedniej tarczy przeskakuje mi łańcuch, wrażenie jakby był zrywany. Czy tego powodem może być stara przednia tarcza czy zbyt krótki łańcuch ( na serwisie rozmyślali podczas regulacji przerzutki czy nie zrobili go za krótkiego). Z góry dziękuję za informacje. Pozdrawiam
Marcin9 Napisano 22 Maja 2016 Napisano 22 Maja 2016 Zrób zdjęcie tej zębatki. Może być już zużyta i nie chce przyjąć nowego łańcucha
Mod Team Puklus Napisano 22 Maja 2016 Mod Team Napisano 22 Maja 2016 A jak sądzisz swem chłopskiem rozumem ? Wymieniłeś cały tył i skacze co co może yć przyczyną ? hmm? pokaż zdjęcia tejże zębatki.
Mod Team Puklus Napisano 22 Maja 2016 Mod Team Napisano 22 Maja 2016 Panie, to to prawie gładkie w niektórych miejscach pora na nową.
dusiu1 Napisano 22 Maja 2016 Autor Napisano 22 Maja 2016 Zaniedbałem w zeszłym roku sprzęt to teraz trzeba inwestować. Bardzo dziękuję za pomoc Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.