Skocz do zawartości

[2000-3000] pomoc w doborze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam ,

Chciałbym prosić o pomoc w wyborze roweru dla siebie. Upatrzyłem sobie Rometa Orkana 5.0 z 2015 roku ale siadłem na niego i wydaje mi się trochę za mały mam 188cm wzrostu i ważę 100kg. Co innego moglibyście zaproponować i ile trzeba byłoby zapłacić za rower i jaki żeby mieć podobny osprzęt.

Napisano

przymierzałem ramę 21 cali większej nie produkują... szkoda bo z tego co przeczytałem na forum to osprzętowo bomba względem ceny. Wygląd taki sobie ale dla mnie nie ma to większego znaczenia

Napisano

Ten unibike którego Ci podałem wyżej jest lepiej wyposażony. Jeśli poprosisz w sklepie o jakiś rabacik przy zakupie to pewnie będzie z 200zł taniej

Napisano

@@Colo12 w tym budżecie Orkan 5.0 niestety jest nie do pobicia , alternatywą może być Unibike Zethos mający w ofercie ramę 23" (osprzętowo porównywalny ale ze sprężynowym amortyzatorem) http://www.expertbike.pl/unibike-zethos-gts-2015-p-530.html

@@NajaraNy a niby w czym Vipre Disc GTS jest lepiej wyposażony od Orkana 5.0 ? Jak dla mnie mają kilka elementów wspólnych , ale żadnego który byłby lepszy w Unibike.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...