kazujama Napisano 27 Kwietnia 2016 Napisano 27 Kwietnia 2016 Nabijałem bieżnie na amortyzator i mam wątpliwości czy weszła do końca, chociaż dalsze próby nabijania nie prowadzą do zniwelowania tej przerwy. Wysłane z Galaxy S6
Mod Team michuuu Napisano 27 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 27 Kwietnia 2016 Jeżeli przemoc nie pomaga to pewnie już dobite. Nie pamiętam, żebym jakiejś wielkiej siły potrzebował do wbicia bieżni na sterówkę. Jeżeli siądzie niżej w czasie eksploatacji to poczujesz luz i trzeba będzie dociągnąć deklem. Można zdjąć bieżnie i sprawdzić czy na styku sterówki z koroną nie ma jakiegoś zgrubienia np. od lakieru.
kazujama Napisano 27 Kwietnia 2016 Autor Napisano 27 Kwietnia 2016 Zgrubienia nie było bo obejrzałem zanim zabrałem się za nabijanie bieżni. Zobaczę w takim razie w użytkowaniu czy nie łapie luzów. Wysłane z Galaxy S6
Mod Team Puklus Napisano 1 Maja 2016 Mod Team Napisano 1 Maja 2016 Nie stresuj się niczym. Jam ma osiąść głębiej, to sama osiądzie, zrobi sie minimalny luz na sterach, który na pewno wyczujesz.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.