Ventrolit Napisano 25 Kwietnia 2016 Napisano 25 Kwietnia 2016 Witam, jestem tu nowy i mam problem z dobraniem roweru do mojej wagi. Chciałbym zacząć jeździć rowerami do pracy (3km w 1 strone) i dlatego zwracam się do forumowiczów o pomoc w dobraniu roweru który mnie utrzyma (140kg / 187cm) moja pula to ok 2000 zł ( może być taniej ale i drożej) proszę o propozycję i pomoc . Znalazłem jeden rower w mojej okolicy ale nie wiem czy się nadaje MTB 25 ?
Marcin9 Napisano 25 Kwietnia 2016 Napisano 25 Kwietnia 2016 To coś co jest na zdjęciu to nie rower tylko wyrób rowero podobny... Szukaj roweru z kasetą(minimum 8rz z tyłu), hamulce jakieś lepsze niż chińskie mechaniczne tarcze i na pewno nie full..
Mod Team Puklus Napisano 25 Kwietnia 2016 Mod Team Napisano 25 Kwietnia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.