Skocz do zawartości

[1500 zł] Rower uniwersalny

Kraken1

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Mam 169 cm wzrostu, 70 kg wagi. Chcę kupić mój pierwszy rower, będę jeździł nim na odcinkach miejskich, po ulicy w drodzę np nad jezioro, jak i również po leśnych scieżkach np dookoła jeziora. Czyli szukam czegoś na co będe mógł wsiąść latem i jezdzić w pobliskich miejscowościach na wypady - czegoś uniwersalnego. Mój budżęt to max 1500, ale wolałbym kupić coś za około 1200, chyba że naprawdę warto dołożyć 300 złotych do 1500 i mieć coś na lata. Proszę o pomoc.

Napisano

Czy ten rower wytrzyma parę lato to zależy od tego jak będziesz o niego dbał i jak będziesz go używał.

Najważniejsze jest to by w miarę często robić serwis amortyzatora bo szczelnych uszczelek to on nie ma... :whistling:

Pozostałe elementy powinny wytrzymać parę lat ale nikt ci nie zagwarantuje że nic się nie popsuje.

Nawet głupi patyk może zniszczyć przerzutkę :bye2:  Więc wiesz zawsze może się coś popsuć... :whistling:

Jeśli chcesz przedłużyć żywot napędu to możesz zastanowić się nad jazdą na dwa/trzy łańcuch( na forum znajdziesz informacje o co chodzi)

Warto by było dokupić jakieś oświetlenie i licznik.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...