Skocz do zawartości

[800zł] Rower Cross - 115kg/200cm

nrFaz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam serdecznie

Zwracam się do was z prośbą o pomoc w doborze roweru. Co by nie przedłużać: 

Tak jak w temacie, wzrost/waga 200/115, przeznaczenie roweru w zdecydowanej większości asfalt. Częstotliwość jazd? Ze względu na prace nad formą, nie będą to maratony, myślę że na poczatku max 30km tygodniowo, w zależności między innymi od czasu.

Świadom jestem, że na solidny rower 800zł to za mało, i możecie też zaproponować kupno używanego. Jednakże jako to pierwszy rower od komunii, który kupuje sam, wolałbym by był jednak nowy, nawet kosztem wyposażenia. Nie oczekuję cudów, chcę tylko by się nie rozpadł, by był w miarę dopasowany do moich gabarytów, i przetrwał bez wiekszych usterek przy niewielkim użyciu rok, może dwa lata? Nie wiem czy to długo, czy krótko, jestem totalnie zielony w tym temacie.

Z góry bardzo wam dziękuje za odpowiedzi i pomoc, pozdrawiam!

Napisano

Jako totalny amator (póki co mam nadzieję) mogę niestety tylko powiedzieć, że wydaje się ok!  :thumbsup: 

Najprawdopodobniej skończy się na tym właśnie zakupie, chyba że ktoś jeszcze coś zaproponuje innego. Bardzo Ci dziękuje za odpowiedź i pomoc!  :thumbsup:

Napisano

Dzięki za propozycje, 23' bardziej mnie chyba jednak przekonuje przy moim wzroście. Jedno pytanie tylko mam, co rozumiesz przez "jakieś jeżdżenie..."?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...