Skocz do zawartości

[do 1000zł] kross do szybkiej jazdy

Nawo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam, szukam roweru głównie do szybkiej jazdy po asfalcie, ale żeby wyglądał jak typowo górski rower z amortyzowanym widelcem

Zastanawiam się nad kross grand b-550 bo nim jeździłem i jest całkiem fajnie.

Co o tym myślicie?

Napisano

To raczej sprzęt do wygodnej jazdy po mieście.Po paru modyfikacjach nie koniecznie tanich można nim w jakiś teren wyjechać.

Ale na pewno nie jest to rower do szybkiego poruszania się.

Ciężko to pogodzić,szybko na asfalcie i dobry w teren,jedyne co mi przychodzi na myśl to jakaś przełajówka,ale to nie będzie w granicy tysiąca złotych 

Napisano
To raczej sprzęt do wygodnej jazdy po mieście.

:wallbash:

To jest pseudo full- nie nadaje się od niczego a na pewno nie do jazdy w terenie do jazdy po mieście zresztą też...

Poszukaj lepiej na allegro roweru typu cross firm Kands/Lazaro/Spartaus za 1000zł dostaniesz rower z znacznie lepszym osprzętem i kasetą

Podaj wzrost i długość nogi.

Napisano

Mam 16 lat i 180cm wzrostu, jazda w terenie nie jest konieczna, bardziej mi zależy na jeździe po 40-50km/h po mojej wsi :)

Zależy mi na wyglądzie jak kross grand B-550 (i takim osprzętem)

Napisano
, bardziej mi zależy na jeździe po 40-50km/h po mojej wsi

Chcesz takie prędkości osiągać na tym czymś? :whistling: Kup lepiej rower szosowy i startuj w zawodach na pewno wygrasz. :thumbsup:

Zależy mi na wyglądzie jak kross grand B-550 (i takim osprzętem)

Serio wygląd najważniejszy? :wallbash: W tym "rowerze" jest osprzęt typu "szrot". 

Wiadomo lans na wsi musi być... :wallbash:

Napisano

Serio? :whistling: Kup rower szosowy i startuj w zawodach na pewno wygrasz...Serio wygląd najważniejszy? :wallbash: W tym "rowerze" jest osprzęt typu "szrot".

Wiadomo lans na wsi musi być... :wallbash:

No właśnie tak, mój brat ma tego kross grand i jeździ całkiem fajnie po jakiś piachach jak i drogach (dosyć szybko). Myślałem że jest coś jeszcze lepszego w tym przedziale cenowym. Może jest?

Napisano

Na pewno w tym przedziale cenowym nie ma rowerów typu full...

W tym przedziale cenowym możesz kupić takie coś(linki przykładowe jak poszukasz to może znajdziesz taniej...)

Pseudo mtb http://allegro.pl/okazja-agresor-kands-energy-1100-26-sh-acera-i6108863380.html

cross http://allegro.pl/kands-energy-cross-line-1100-shimano-acera-2015-28-i6107975935.html

Możesz też szukać używek ale przy zakupie używki trzeba się chociaż trochę znać na rowerach...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...