Skocz do zawartości

[hak do ramy] zdjęcie ramy ,haka brak ,jaki?

popio

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

posiadam rame bez haka i nie wiem jaki hak zakupic zeby zainstalowac przerzutkę. prosze o radę , rama szosowa, a przerzutka to tiagra 4600.

post-175254-0-92571600-1459943666_thumb.jpg

Napisano

Jak bezpośredni jak ewidentnie jest miejsce na zamontowanie haka (profil, dziura...) :)

Tak naprawdę, jedyne rozsądne rozwiązanie to podjechanie do dobrego serwisu i przymierzanie haków.

Inna opcja to pokaż zdjęcie całej ramy, może ktoś na forum będzie wiedział co to za rama.

Napisano

Po profesjonalnej obróbce zdjęcia w profesjonalnym programie graficznym (czytaj Paint) wnioskuję, że hak GH-090 będzie pasował :D

post-102462-0-67849300-1459948008_thumb.jpg

Napisano

turysta mistrz !!! hhehee super.

i jeszcze jedno .... mam przerzutke tiagre 10rz model 4600 sredni wozek i kasete tez 10 ,czy hak ma jakiś wplyw na dzialanie napedu ? i bedzie dobrze współgrał ? pytam poniważ jest napisane ze jest od dlugich wózkow i napedów 9rz.

Napisano

Hak ma być kompatybilny z konkretną ramą. Przerzutka, nie ma znaczenia. Jeżeli wiesz jaki model i rocznik ramy to szukaj tym tropem. Możesz nawet napisać do Felta. 

Napisano

Nie wiem czy zauwazyliscie ale na stronie felta jest wyraznie napisane ze ten mmodel pasuje do wszystkich ram szosowych felta. Stad dodatkowa 3 mala dziurka wykorzystywana w niektorych ramach... nie wiem co tu dalej szukac. Kupic, zamontowac, jezdzic.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...