Donald Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 Witam, to mój pierwszy post ,więc proszę o wyrozumiałość. Chodzi o aplikację rowerową strava. Mianowice ponoć przy treningu jest opcja śledzenia segmentu na żywo tzn : informuje nas ,że się do niego zbliżamy, startujemy i meta . Mam wersję premium ,ale za nic w świecie nie mogę tego uruchomić, (na telefonie) ,czy jest potrzebne jeszcze jakieś dodatkowe urządzenie typu licznik ? Dodaje segmenty do ulubionych włączam start treningu, neta i nic. Jadę i chodź mijam po drodze segmenty strava mnie o tym nie informuje.
vpablov Napisano 6 Kwietnia 2016 Napisano 6 Kwietnia 2016 zaznaczyłeś interesujący Cię segment gwiazdką, w eksploatorze segmentów z lewej strony przy nazwie + po prawej set a goal edit widzę , że zaznaczyłeś
Donald Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Napisano 7 Kwietnia 2016 Ano zaznaczyłem, byłbym wdzięczny jakby ktoś wrzucił screeny z ustawieniami ,to bym porównał co jest nie tak. Bez tej opcji bez sensu jest płacić za premium
dywyn Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Może warto zajrzeć: https://suport.strava.com/hc/en-us/articles/216919077-Live-Segments-Android
Donald Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Napisano 7 Kwietnia 2016 Widziałem to mam odznaczone wszystko jak na tej stronie, a czy trzeba dodatkowo może zmieniać coś na stronie strava.com? Może spróbuje odinstalować i zainstalować od nowa .
Moorzyn Napisano 7 Kwietnia 2016 Napisano 7 Kwietnia 2016 Jak włączysz apke i zakładkę Record Activity, to kliknij w przycisk z suwakami- opcje, a tam lewy dolny róg i w kafelek live. Masz tam opcję Live segments Tapatalknięte!
Donald Napisano 7 Kwietnia 2016 Autor Napisano 7 Kwietnia 2016 Dzięki M0orzyn ,ale tak jak wspomniałem mam to kliknięte, no nic spróbuję przeinstalować .
Donald Napisano 8 Kwietnia 2016 Autor Napisano 8 Kwietnia 2016 Niestety instalacja od nowa nic nie dała:( Może będzie ktoś tak miły i opisze to krok po kroku bo już zgłupiałem, jak to możliwe ,że wszystkim to działa tylko nie na moim s4?
mant3z Napisano 27 Kwietnia 2016 Napisano 27 Kwietnia 2016 A to nie jest tylko dla wersji PRO/Premium? Ja kiedyś używałem apki ghostracer która pobiera segmenty i na żywo pokazuje stratę lub wyprzedzenie na wybranych segmentach. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bravetheskies.ghostracer&hl=pl
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.