Mateusz20030 Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Witam Wszystkich. Wczoraj postanowiłem wypróbować nawigacje google mapy wybrałem punkt startowy i oczywiście docelowy opcja rower preferowane ścieżki rowerowe. Podczas jazdy ścieżkami nie było wskazówek głosowych tj. skręć w prawo itp jedynie był dźwięk ,,bib'' i nic więcej. Czy nawigacja google nie ma wskazówek głosowych dla rowerzystów???
Wooyek Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Masz zainstalowane to: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.tts&hl=pl ?
Warthog Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 W poniedziałek jadąc samochodem moja zaczęła robić to samo - bip zamiast wskazówek. Wcześniej było ok. Pewnie jakąś opcja, nie miałem jeszcze czasu poszukać.
piciu256 Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 ja jak używałem to w jedną stronę pani a nawigacji mówiła mi gdzie skręcić, a wracając już tylko było "bip" metoda rozpoznawcza doszedłem do tego że są 2 rodzaje- jedziesz poprawnie i źle- nie mam pojęcia od czego zależy czy jest głos czy bipnięcia...
Marcin9 Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 To "bip" występuje tylko w trybie "pieszy" i "rower" w trybie samochodowym normalnie mówi wskazówki. Próbowałem to zmienić ale niestety mi się nie udało.
piotrrc Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Wystarczy cofnąć nawigację i wyszukać ja jeszcze raz, wtedy wchodzi w tryb mówienia.
lucass3 Napisano 31 Marca 2016 Napisano 31 Marca 2016 Miałem taki sam problem w samochodowej. Później samo przestało, czytałem że inni tez tak mieli chwilowo. To pewnie jakiś błąd google, spróbuj za kilka dni i wtedy zobacz
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.