Skocz do zawartości

[2000-2500 zł] szukam pomocy w wyborze

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam wszystkich,Szukam pomocy z doboren roweru tak do 2000-2500 zalezy mi na kolah 29" glownie do lasu ale i w trase do pracy (mam 30km w jedna strone) mozna powiedziec ze taki pol na pol

Nie znam sie na osprzecie ale wpadl mi w oko KELLYS TNT 70 z rama 21" ale amor przedni nie ma zbyt dobrej opinii 

Prosze o jakas rade ew inne propozycje bd bardzo wdzieczny:p

Pozdrawiam i z gory dziekuje

Dodam ze moj wzrost 187 cm i 100 kg

Napisano

Jaki trasy w lesie? 29er na 30 km asfaltowy (chyba, że się mylę) dojazd do pracy średnio się nadaje. Chyba, że zmienisz opony, ale wtedy stracisz na jazdach terenowych. Jeśli jeździsz do pracy w terenie to Ci zazdroszczę i nie ma tematu :sweat:

Druga sprawa, że rama 21' jest dla Ciebie stanowczo za duża. Celuj w 19' ostatecznie 20' zależnie od marki. Ja jestem niższy od Ciebie o 3 cm i nie wyobrażam sobie ramy większej niż 19. Ten Kellys rzeczywiście nie ma amortyzatora wcale można powiedzieć...

http://allegro.pl/rower-29er-silverback-sola-4-deore-taper-widel-air-i6024342317.html Niestety trochę zbyt późno się zebrałeś na kupno i może być problem z rozmiarami :icon_confused:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...