Ted07 Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 Chciałbym zakupić moje pierwsze buty spd. W sklepie oglądałem buty Shimano oraz Specualized. Na nodze jedne i drugie buty dobrze leżą, wyczytałem że buty Specialized mają system Body geometry. Mam pytanie do osób jeżdżących już kilka lat w butach spd i mających kontakt z Specialized Body Geometry czy buty z tym systemem warto wybrać czy to tylko chwyt reklamowe? Jakie są wasze odczucia jeżdżąc w zwykłych butach spd, Specialized BG???
fan91 Napisano 16 Marca 2016 Napisano 16 Marca 2016 Jeżdżę już kilka lat w butach speca z bg i moje następne to też będą spece. Pomijając kwestię bardzo dużej wg mnie wytrzymałości produktów tej marki to są one mega wygodne. Niestety nie mam wielkiego porównania z innymi markami, ale spotkałem ludzi, którzy wsadzali sobie ze starych butów speca wkładki bg nawet do sidi żeby były wygodne, także o czymś to świadczy
wojciecho Napisano 17 Marca 2016 Napisano 17 Marca 2016 Mi stopa w butach Shimano cierpła są węższe przynejmniej te, które ja miałem . Użytkuje buty speca bg od 3 lat komfort krótko.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.