Maciek226 Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 http://sklep.bcmnowatex.com.pl/pl/shop/spodnie_ocieplane_superroubaix_na.html ma ktoś te spodenki z linku powyżej , bo nie wie czy warto brać te z wkładką czy bez ponieważ obecnie cena na obie wersje jest identyczna mają jakieś wkładki z windstopem i czy nadają sie na dłuższe treningi w obecnej aurze
Moorzyn Napisano 8 Marca 2016 Napisano 8 Marca 2016 Mam krótkie spodenki z tą wkładką. Mogę szczerze polecić. W tym przedziale jedna z najlepszych. Ogólnie ich ciuchy są bardzo dobre. Nie mówię, że idealne (bo znajdzie się kilka wad), ale w tej cenie chyba nie znajdziesz nic lepszego. Napisz do nich maila z pytaniem jak długo trzyma ciepło, w jakich temperaturach działa najlepiej itp., to Ci na wszystko odpowiedzą
NeVeS Napisano 9 Marca 2016 Napisano 9 Marca 2016 Mam ten model tyle że bez wkładki, w żadnym miejscu nie mają windstopera, pod spód wkładam ich "Bokserki Meryl Thermo czarne z wkładką Record" by dogrzać krytyczne obszary . W Takim zestawie jeżdżę w temperaturach od 1* do 13*C. W rzeczywistości wyglądają lepiej niż na zdjęciu i mają fajne odblaski z tyłu.
lysyadin Napisano 11 Marca 2016 Napisano 11 Marca 2016 Mam takie same, ale bez wkładki pod spód ubieram krótkie z władką więc podwójnej pieluchy nie trzeba. Te gacie jak i ogólnie ich ciuchy spoko. Jeśli masz nawet nietypowe wymiary uszyją dokłądnie pod Ciebie. Sklep i obsługa naprawdę super. Polecam
Maciek226 Napisano 11 Marca 2016 Autor Napisano 11 Marca 2016 myśle bardziej na zasadzie używania ich na takich przełomowych miesiącach , na zime pod nie jeszcze kalesony narciarskie a na to nakollanniki z windstoperem
Maciek226 Napisano 20 Marca 2016 Autor Napisano 20 Marca 2016 w decathlonie pojawiły się spodnie na szelkach z wkładką za 79 zł , warto dopłacać te 50 zł do wkładki z bcm nowatex??
Moorzyn Napisano 20 Marca 2016 Napisano 20 Marca 2016 Jeśli te z decathlonu to wersja 700 to nie, w innym razie warto, bo w serii 300 wkładką tego nazwać nie można, a 500 to niewiele lepiej niż 300
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.