reveller Napisano 29 Lutego 2016 Napisano 29 Lutego 2016 Doradźcie mi proszę co sądzicie o tym rowerze Rower Szosowy CANNONDALE CAAD 5 Shimano Ultegra ZESTAW Wrocław Fabryczna • OLX.pl Jutro jadę do Wrocławia i zamierzam podjechać na oględziny, na co zwracać uwagę czy rower jest warty ceny? Mam 188cm wzrostu Koleś nie chce zejść z ceny czyli powinien być coś wart. Dziękuję za każdą radę
Sertom Napisano 2 Marca 2016 Napisano 2 Marca 2016 Tak po tabelach to wydaje się idealny na 188cm wzrostu... A ile jest wart? Tyle ile dasz... wygląda bardzo ok.
Darek14 Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Po jakich "tabelach" rower z rurą podsiodłową 58 cm mierzoną do środka górnej rury czyli faktycznie pewnie około 63 cm, jest "idealny" na wzrost 188 cm?
Sertom Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 ... co mierzoną 58 i faktycznie 63 ??? faktycznie to rozmiar ma c-c 58 i niech tego się trzyma. z ciekawości szybki rzut googla... "I am 6'1" and got a 58 since a bigger frame would have a top tube that is WAY too long for me." to oczywiście a propos cdale caad5 Zresztą czego siejesz ziarno niepewności - chłop będzie na miejscu to rower zostanie przymierzony, zobaczymy wtedy. Rower jest super, drogi, ale przede wszystkim leciutki. Ja bym więcej jak 3 nie dał, ale ja z reguły zbieram rowery i części ze złomu/gdzieś przy okazji. Szybki rzut znów na deutsche ebay i tam te caady tanio nie chodzą wcale
Darek14 Napisano 3 Marca 2016 Napisano 3 Marca 2016 Sugeruję poszukać innych "tabel", bo te na których się opierasz najwyraźniej zawierają błędy...
radomir82 Napisano 4 Marca 2016 Napisano 4 Marca 2016 58 dla osoby 188cm, o normalnej budowie ciała będzie idealny.
Darek14 Napisano 5 Marca 2016 Napisano 5 Marca 2016 58 cm, mierzone od środka suportu do końca rury podsiodłowej, powinno być dobre. Natomiast ten rower będzie za duży...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.