Skocz do zawartości

[Do 1400] Cechy solidnego roweru trekkingowego.

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Cześć,

potrzebuję roweru - szosówki do dojazdów do pracy około 4 km w obie strony i na wycieczki poza miasto do 30-40km (też w obie). Nie chcę linków do ofert bo te zmieniają się bardzo szybko a będę kupował za troszkę ponad miesiąc. Moje pytanie brzmi: jakie są minimalne wymagania co do podzespołów do takiego roweru i jaką minimalną kwotę trzeba poświęcić żeby był w miarę komfortowy i solidny? Innymi słowy na co mam zwracać uwagę kiedy pójdę do sklepu rowerowego. Z góry dziękuję za wszelkie porady.

Napisano

Czy to ma być rower "trekkingowy" jak w tytule czy "szosówka" jak w głównym tekście?

Bo jeśli rower szosowy, to w tym budżecie nie możesz mieć żadnych wymagań. Poza tym, żeby był nowy...

Napisano

Do 1400 zł można jeszcze kupić Romet Wagant 3.0 z 2015 roku , a jeszcze dwa miesiące temu nawet Romet Wagant 4.0 był uchwytny w tej cenie lepiej nie zwlekać z zakupem bo rzeczywiście zostanie tylko 2.0 z 2015 , a i ten model na 2016 rok kosztuje katalogowo 1450 zł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...