Skocz do zawartości

[do 2400zł] MTB XC, FS, 26"

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Czy opłaca brać ten rower , widziałem go na żywo podobał mi się bo jedynie w takiej cenie z amortyzatorem powietrznym 

MTB ROCKRIDER 520 S 26" B'TWIN
http://www.decathlon.pl/rockrider-520-s-26-id_8322501.html

Nie chce żadnego allegro 

Proponujcie i doradzjacie 

I proszę bardzo o wytłumaczenie o co chodzi z pompowaniem amortyzatora powietrznego bo nie ogarniam Dziekuje 
Pozdrawiam 
wzrost metr 82 waga 80 kilo 

Napisano
Czy opłaca brać ten rower ,

Zastanów się czy naprawdę potrzebujesz tego kiepskiego fula. Jak będziesz go używał? 

Za tą cenne można mieć znacznie lepszy rower na sztywnej ramie.

widziałem go na żywo podobał mi się bo jedynie w takiej cenie z amortyzatorem powietrznym

Szkoda że tylko z tylnym... :whistling:

I proszę bardzo o wytłumaczenie o co chodzi z pompowaniem amortyzatora powietrznego bo nie ogarniam

W amortyzator znajduje się komora powietrza która podczas pracy amortyzatora powietrze jest ściskane w efekcie czego amortyzator się ugina. Żeby odpowiednio pracował musi znajdować się odpowiednie ciśnienie. http://porady.bikeboard.pl/artykuly,pokaz,prawidlowa-regulacja-amortyzacji-w-rowerze-sag

Napisano

ma być w normalnym sklepie orginalne a nie zadne dziady z allegro 
Co tym masz z tym allegro? Jest wiele normalnych sklepów sprzedających na allegro nowe rowery. Najczęściej są znacznie taniej niż w zwykłym sklepie

To co byś mi polecił ze sztywną ramą

Jak powiesz jak go będziesz używał to może coś wtedy doradzę.

Napisano

Więc tak Jedził po lasach ( żadne duże skoki , czasami mała chopka i tyle ) po nierównych terenach no i po asfalcie 
Będę normalnie jeździł żadne triki z afryki 

Ja naprawdę juz nie mam głowy do tych rowerów spedziełem sporo godzin na cztaniu opiń ludzi i już mam mentlik w głowie 

• Mod Team
Napisano

Chcesz wydać, ot tak 2,5 klocka sugerując się tylko tym, co ktoś Ci poleci?

A jak ktoś chciałby zrobić sobie z Ciebie jaja i wkleił byle co, to też byś kupił?

Kolega dobrze Ci radzi - poczytaj, poszukaj, zainteresuj się, nie bądź leniwy. W końcu to Twoje pieniądze.

Mała rada - w 26" w ogóle bym nie szedł - ten standard został już dostatecznie "uśmiercony" przez producentów.

Napisano
Ale czemu ty mi czegoś nie poradzisz

Wklej linki do interesujących cie rowerów to wtedy może pomogę ci coś wybrać. Tylko odpuść sobie marne fulle 

ja naprawde nie mam ochoty czytac

A ja naprawdę nie mam już ochoty odpisywać Jeśli tobie nie chce się poświęcić nawet paru minut na przejrzenie tego działu.

Napisano

Ja bym się zainteresował tym: Romet Mustang 27.5 2.0: Roweria.pl - sklep rowerowy Wrocław - szczególnie ciekawa jest cena po sporej obniżce
Przecież nie ma ich na stanie ... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...