Skocz do zawartości

[ max 4500 ] rower mtb

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

jeśli bym zdecydował się na koła 29 - to co godnego uwagi możecie jeszcze polecić, cena max 4500, ale jak będzie za 3800 to super hahah. roczniki mogą być z 2014 nawet, kolory byle nie różowy czy biały.

czemu  kellys z 2014 jest nie fajny ?

W przypadku koła 29er i takie budżetu pozostaje Ci kupno "wysyłkowo" czegoś takiego https://www.canyon.com/pl/mtb/grand-canyon/2016/grand-canyon-al-6-9.html

Wyszukaj tego Thorx'a z 2014 bo tak to nie ma o czym gadać. Być może owszem ale z ubiegłego roku się trafi. Jednak ja się dalej nie wypowiem ponad to co wcześniej napisałem. Dopiero w tym roku Kellys zaczął mi się powiedzmy podobać. 

Napisano

Wyszukaj tego Thorx'a z 2014 bo tak to nie ma o czym gadać.

Zgadza się! Zobacz też tego Visiona z 2015, bo jak mi w grudniu oferowali 4500 to może teraz uda się jeszcze taniej a do tego na velo.pl widzę ze dokladaja jeszcze jakiś bon na 100 zł.
Napisano
Gorsze jest to że wg mnie dla ciebie najlepsza byłaby rama 19 cali a Kellys robi 18 lub 20 . Może jeszcze koledzy się wypowiedzą na temat rozmiaru. W każdym razie bez przymiarki tego nie widzę.
tak
Napisano

Z 2014 nawet lepszy tyle że został tylko w rozmiarze 20,5. Musisz znaleźć w swojej okolicy sklep Authora to ci go sprowadza w rozmiarze 19, przejedziesz się i potargujesz. Tak jak pisałem mi na rower z 2015 oferowali 4500 w grudniu ale zdecydowałem się na rocznik 2014 :-) I tez kupiłem go taniej niż mają na stronie :-) I na żywo tez prezentuje się o niebo lepiej niż na stronie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...