Deag Napisano 3 Lutego 2016 Napisano 3 Lutego 2016 Cześć! W wakacje kupiłem sobie pierwszą szosę i działania jakie przy niej podejmowałem to jedynie czyszczenie łańcucha czy zmiana owijki. Ostatnio otrzymałem w prezencie pudło z następującymi częściami: Korba- ultegra fc-6750 Hamulce- ultegra 11spd 6800 Klamkomanetki- st-7900 Przerzutki tylne- rd-7900 Przerzutki przednie- fd-7900 Kaseta- cs-6700 przy rowerze mam 6600 Suport- http://www.artscyclery.com/Shimano_Ultegra_6800_Bottom_Bracket_Cup_Set_BBR60/descpage-SH68BB.html Możecie mi napisać czy te wszystkie elementy są ze sobą kompatybilne i czy potrzebuje czegoś jeszcze żeby to wszystko zmontować ?
alagor96 Napisano 3 Lutego 2016 Napisano 3 Lutego 2016 Będzie śmigać i to nieźle, tylko jeszcze jakiś łańcuch by się przydał, żeby kasety nie niszczyć. No i jeszcze linki i pancerze, najlepiej wysokiej klasy, bo szkoda dusić taki sprzęt groszowymi oszczędnościami.
Deag Napisano 3 Lutego 2016 Autor Napisano 3 Lutego 2016 Będzie śmigać i to nieźle, tylko jeszcze jakiś łańcuch by się przydał, żeby kasety nie niszczyć. No i jeszcze linki i pancerze, najlepiej wysokiej klasy, bo szkoda dusić taki sprzęt groszowymi oszczędnościami. Dzięki Ci wielkie za pomoc. Nie wiem jak Ci się zrewanżować więc łap plusa
alagor96 Napisano 3 Lutego 2016 Napisano 3 Lutego 2016 @, Miło, że trafi się czasem ktoś kto potrafi podziękować.
Extraks Napisano 4 Lutego 2016 Napisano 4 Lutego 2016 Fajny sprzęcik sobie szykujesz Powinien Ci dobrze służyć
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.