Panoramiks Napisano 30 Stycznia 2016 Napisano 30 Stycznia 2016 Hej chciałem sobie skompletować mały zestaw na nowy sezon może znacie tą markę berkner i polecacie ? czy dobra , trochę czytałem i spodobała mi się i ich ciuchy mają to czego szukam, problem ino w tym , jak przeglądałem sklepy i do nich pisałem ,to albo mają jakieś pojedyncze egzemplarze ,albo już nie mają towaru albo nikt nie odpisał, podobnie jak intersport taki duży poważny sklep a chyba olewa internautów . coś tam mają na stronie ale jak mam jechać 35km do nich to chce mieć pewność że coś zastanę ,czytałem też tutaj parę słów krytyki ale głównie zachwalano , nie jest też tania ale też nie chce kupić jednorazowego dziadostwa coś tego typu … Interesuje mnie : Berkner Bokserki kolarskie Ultra Gel Pad 4HD , bardzo one mi się podobają mogły by byś uniwersalne do różnych spodni i warunków pogodowych . Berkner Bluza rowerowa Nick Berkner Koszulka długi rękaw z golfem Action Berkner Koszulka długi rękaw Power Wool
tobo Napisano 30 Stycznia 2016 Napisano 30 Stycznia 2016 1. Czytałeś regulamin forum? 2. Właściwie czego oczekujesz w swojej sytuacji?
Mod Team adamos Napisano 30 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 30 Stycznia 2016 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.