Smialek81 Napisano 16 Stycznia 2016 Napisano 16 Stycznia 2016 Witam, Jestem na etapie kompletowania napędu do mojego ścieżkowca (Primal). Do tej pory zakupiłem już: -korba Deore FC-M615 38/24 -manetki Deore XT SL-M780 -przerzutka przód SLX FD-M675 (top swing) -kaseta SLX 11-36 i łańcuch SLX 10rz Został mi zakup tylnej przerzutki.Jestem zdecydowany na SLX 675 natomiast mam dylemat czy iść w wózek długi czy średni? Patrząc na pojemność napędu powinienem zastosować długi wózek, natomiast czytając fora i opinie użytkowników średni wózek ponoć spokojnie ogarnie zestawienie korba 38/24 i kaseta 11/36. Mam okazję zakupić przerzutkę z długim wózkiem w bardzo atrakcyjnej cenie i nie wiem teraz czy spokojnie ją brać czy dołożyć trochę kasy i celować w średni wózek GS? Proszę o pomoc i jakieś sugestie doświadczonych wyjadaczy forum!
Mod Team Puklus Napisano 16 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 16 Stycznia 2016 Do takiego 2 blatu spokojnie gs.
Mod Team michuuu Napisano 16 Stycznia 2016 Mod Team Napisano 16 Stycznia 2016 Przy gs łańcuch będzie mniej trzepał.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.