Floki Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 Witam wszystkich forumowiczów,pisze ponieważ mam kłopot z wyborem roweru, nie za bardzo się znam,po długim czasie w końcu udało mi się uzbierać na rower i nie chciałbym tych pieniędzy wydać na marne rower miałby mi służyć do jazdy po ścieżkach leśnych,polnych,raczej mniej po ulicy,( ewentualnie wyjazd z miasta) dwa razy w roku wyjazd w góry i tam poszaleć, oczywiście w granicach rozsądku (tzn bez większych skoków itp) ale np kamieniste,ukorzenione szlaki, zjazdy mnie rajcują, ogólnie przeszukiwałem fora ale mam dylematy ,dlatego chciałem zaczerpnąć waszej pomocy. -może być to rower używany wart oczywiście tej ceny, -fulle raczej nie wchodzą w grę, nie stać mnie na serwis jak i też nie wykorzystałbym jego potencjału, -co do rozmiaru ramy to sam nie wiem ( 177cm wzrostu) -preferowane koła 27,5 Dzięki za odpowiedzi: Pozdrawiam
MichalMMM Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 Z nowych rowerów masz np. Kross R/B7, Cube ACID (z tym ze Cube na kołach 29). Co do rozmiaru ramy najlepiej byłoby się przymierzyć osobiście do danego rozmiaru lub ew. Zmierzyć wewnętrzną długość nogi od jajek w dół jeśli nie masz możliwości jakiejkolwiek przymiarki.
MarcinGoluch Napisano 12 Listopada 2015 Napisano 12 Listopada 2015 Za 3099zł katalog masz Giant Talon 27.5 2 z powietrznym Epixonem LO-RC. Mam dostępną pełną rozmiarówkę w razie potrzeby
Floki Napisano 12 Listopada 2015 Autor Napisano 12 Listopada 2015 Ten talon jakoś mi nie podchodzi,szukam szukam i szukam i jestem na dobrym tropie tzn bardzo podoba mi się rower na ramie dartmoor primal ( uniwersalna rama z tego co wyczytałem,podoba mi się geometria) i takie pytanie,czy zdołałbym złożyć taki rower na średniej klasy osprzętu do 3500 zł,
pawel1985x Napisano 14 Listopada 2015 Napisano 14 Listopada 2015 Czesć z rozmiarem to mysle ze zdecydowanie M.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.