Skocz do zawartości

[Sklep] Gdzie kupić napęd Deore ?

Harpo

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Wiem, że ktoś kiedyś na forum wklejał link do sklepu internetowego gdzie można kupić kompletny osprzęt Deore.

Niestety nie mogę w tej chwili znaleźć tego postu.

Proszę o pomoc

Napisano

w MKbike na pewno można dostać.

Mi chodzi o to, że widziałem gdzieś całą grupę Deore (510) i podaną ceną za komplet (chyba dość dobrą)

W googlach oczywiście też szukałem...

• 3 tygodnie później...
Napisano

Ja, jak składałem rower w styczniu to, po długich poszukiwaniach kupowałem pełne deore na www.bikestacja.pl Wychodziło zdecydowanie najtaniej.

Co moge powiedzieć po użytkowaniu deore 2005 przez 5200km

-przerzutką przednią, już po 2000km zaczęła łapać lekkie luzy, teraz są juz dość spore, polecam xt kumpel ma na niej 5500km zrobione i zero luzu

-suport deore po 500km zaczął lekko potrzaskiwać, koło 2000km ścichł i od jakichś 4800 znowu zaczął i to dość mocno, kumpel ma taki sam i po tych samcyh przebiegach tak samo sie zachowywał:(, jemu już ścichł ale ma 200km wiecej odemnie zrobione na nim:), moze i mi ścichnie

Pozdrawiam

Andrzej

Napisano

Ja wszystko znajduje w tym sklepie, a najwyżej na zamówienie mi sprowadzają, w każdym bądź razie najtaniej:D polecam w 100%, prosze dzwonic na ten nr 032 2413192, w Chorzowie:)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...