laskowski Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Witam, Stoję przed zakupem używanego roweru MTB. Znalazłem myślę ciekawą propozycję. Bulls King Boa Disc - cena 760zł niestety sprzedający nie zna się zbyt na rowerach i aby uzyskać konkretne informacje na temat tej maszyny zwracam się na forum. Czy ktoś zna ten rower ze zdjęcia? Potrzebuję informacji na temat jego osprzętu i czy jest wart swojej ceny. Sugerując się ceną modelu 2013/2014 - ok 3200zł nowy wydaje mi się że propozycja używanego jest dosyć atrakcyjna. Z tego co udało mi się ustalić: Manetki Shimano Deore Przekładnia tył Shimano A Hamulce tarczowe mechaniczne amortyzator z blokadą skoku i regulacją Pozdrawiam,
modrzew Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 Gdzie i jak masz zamiar tym jeździć?
laskowski Napisano 14 Października 2015 Autor Napisano 14 Października 2015 Leśne ścieżki raczej rekreacyjnie, czasem może zjechać z jakiejś fajnej górki
Poochaty Napisano 14 Października 2015 Napisano 14 Października 2015 To raczej szukaj crossa, góral to będzie przerost formy nad treścią.
laskowski Napisano 14 Października 2015 Autor Napisano 14 Października 2015 A czy może ktoś coś więcej wie o tym rowerze? Czy jest warty tej ceny? Myślę, że jednak MTB będzie bardziej odpowiedni, leśne ścieżki w moim terenie często są piaszczyste i MTB jednak lepiej sobie poradzi.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.