Skocz do zawartości

[do 2700] rower MTB

macbla95

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Rower MTB tym bardziej na kołach 26' zawsze będzie przymulał na asfalcie i trochę mniej na szutrze - na takie "tereny" to jednak lepszy cross.

Nie mniej jednak trzeba przyznać, że ten rower za te pieniądze to niezła okazja i jeśli rama Ci odpowiada to nic tylko brać :thumbsup: Pamiętaj jednak, że im cięższy teren tym ten rower będzie czuł się lepiej.

Napisano

Rower MTB tym bardziej na kołach 26' zawsze będzie przymulał na asfalcie i trochę mniej na szutrze - na takie "tereny" to jednak lepszy cross.

Nie mniej jednak trzeba przyznać, że ten rower za te pieniądze to niezła okazja i jeśli rama Ci odpowiada to nic tylko brać :thumbsup: Pamiętaj jednak, że im cięższy teren tym ten rower będzie czuł się lepiej.

Crossa nie chcę za bardzo ponieważ mam zamiar przerzucać się z asfaltu w teren dlatego uważam że mtb byłby najlepszym wyborem.

A czy z rowerów z większymi kołami jest coś godnego polecenia?

Napisano

Ciężko będzie znaleźć coś na większych kołach co będzie dorównywać osprzętem do tego Krossa... 26' nie jest złe wcale.

Ile masz wzrostu? Rama 20' będzie dobra?

Mój wzrost to 183. Nie musi być osprzęt taki sam bo w tej cenie ciężko o równie dobry jak w tym krossie. Po prostu szukam dobrego roweru w tej cenie bo akurat tyle mam przeznaczonej gotówki. Jeżeli z większymi kołami będzie jakaś dobra propozycja z gorszym osprzętem to też taką rozważę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...