skaktus Napisano 27 Września 2015 Napisano 27 Września 2015 Cześć. Od 2 lat śmigam na Krosie SFX500. Od pewnego czasu wkręcam się w DH / FR - takie pierwsze próby. Obecny rower oczywiście nie nadaje się do tego typu zabaw na bardziej ostrym terenie, więc zacząłęm szukać czegoś, co jest odpowiednie do danej zabawy. Mój wzrost to 178 cm, waga 70 kg. W pierwszej wersji myślałem o Krosie FR (1 lub 2), jednak nie znalazłem przekonywującej oferty - choć cena kusiła - średnio 1400 zł. Następnie znalazłem Konę Stinky z roku 2004 na seryjnym wposażeniu w cenie 1800 zł - opinie na internecie bardzo podzielone. Obecnie jestem w punkcie wyjścia - czy możecie coś polecić w rozsądnej cenie ? Chcę spróbować swoich sił, choć szaleć z kasą też nie chcę - nie wiem czy mi się spodoba na dłuższą metę
Moorzyn Napisano 27 Września 2015 Napisano 27 Września 2015 2500zł to na dh za mało. W tej cenie kupisz jako taki używany, dość stary amor + parę szpejów. Na twoim miejscu skłaniałbym się raczej do używanych dirtówek, na których też da się poszaleć (np. NS Surge, NS Bitch).
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.