amidar Napisano 10 Września 2015 Napisano 10 Września 2015 Cześć... Jakiś czas temu zostałem uszczęśliwiony w/w suportem... nie było nic w sklepach w okolicy z tego co potrzebowałem - GXP W jednym sklepie mieli accenta, do firmy tej nie pałam miłością... mało tego zdaję sobie sprawę, że sprzedają straszne g... Potrzebowałem suportu na "wczoraj" dlatego kupiłem jednak zakładałem, że wymienię w nim łożyska po powrocie z wyprawy... Kupiłem na necie łożyska 6805 2RS Crafta w wrzuciłem to chłopakom z serwisu.... Zaskoczyła mnie infomacja, że Accent zmienił jedno z łożyska na nieco inne... dopasowane do korby o średnicy 19mm... Wymienione zostało jedno te od strony zębatek... jednak chciałbym wiedzieć co to za cholerstwo jest po drugiej stronie... Ktoś rozbierał te suporty? Kiedyś z tego co pamiętam łożyska były identyczne a jedynie była tuleja redukująca... Ktoś rozbierał to cudo bądź wie jakie łożyska są tam potrzebne i czy da się je kupić w normalnym sklepie? Z góry dziękuje za info...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.