misiojedzie Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Hej Szukam trochę trudniejszych i bardziej wymagających tras lub miejscówek. Po prostu wychodzi mi bokiem robienie kółek na pogoriach 1, 3 i 4 :/ wiem że kiedyś była fajna trasa zjazdowa na dorotce w gródkowie ale nie byłem tam kupę lat, chyba na dniach się wybiorę. jeżeli ktoś z tego regionu zna jakieś ciekawe miejsca "bez asfaltu" to chętnie skorzystam pzdr nie mam roweru do downhillu, nie chodzi mi o skoki i bardzo ostre zjazdy itp tylko coś trochę trudniejszego i ciekawszego niż ww ścieżki rowerowe wokół naszych jezior.
Qbek84 Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Możesz pojechać w kierunku lasów w Siewierzu przez Przeczyce, albo do Lasów Trzebiesławskich. Przykłady moich wypadów w tej rejony: 1 2 3
misiojedzie Napisano 5 Września 2015 Autor Napisano 5 Września 2015 Ooo dzięki o coś takiego mi chodziło :) Jak wygląda sprawa z oznaczeniami? jechałeś ścieżkami rowerowymi czy na nawigacji?
Qbek84 Napisano 5 Września 2015 Napisano 5 Września 2015 Przez Lasy Trzebiesławskie prowadzi czarna ścieżka i wychodzi z Pogorii 4. Są tam oznaczenia. Do Siewierza przez Przeczyce na mapie zauważyłem, że wzdłuż rzeki jest polna droga i pojechałem sprawdzić. Tam to już w zależności od czasu jeżdżę po leśnych drogach/ścieżkach.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.