mdabro Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Cześć, planuję wymianę wymianę sztywnego widelca na amortyzator. Czy możecie polecić jakiś warsztat godny zaufania (zrobią dobrze i nie zedrą skóry) na Bemowie lub w na Woli? Wiem, że zdaniem wielu z Was to proste, ale z różnych powodów nie chcę robić tego sam. Pozdrawiam, Marek
Marcin9 Napisano 2 Września 2015 Napisano 2 Września 2015 Jeśli masz sztywny widelec to wymiana na amortyzator zepsuje geometrię. Co wypłynie na prowadzenie roweru, Co to za rower/rama?
mdabro Napisano 4 Września 2015 Autor Napisano 4 Września 2015 Rower to stary unibike viper. Na samym początku był z amortyzatorem (ale słabym), potem ze sztwnym, teraz chcę aby był znowu z amortyzatorem. Myślę więc, że geometria to mu sie pogorszyła na sztywniaku a teraz wróci do normy. Pozdrawiam, Marek
emcinek Napisano 4 Września 2015 Napisano 4 Września 2015 Nie znam tamtych okolic, ale dlaczego nie chcesz sam zamontować? W serwisie policzą ci pewnie z 50zł albo lepiej za robotę, która zajmie z 10-15min. Jak masz amorek, to nie ma co się rozdrabniać, tylko montować. Tam nie ma nic, co dałoby się zepsuć.
mdabro Napisano 4 Września 2015 Autor Napisano 4 Września 2015 Tak jak napisałem - mam kilka powodów dla których nie chcę robić tego sam. Jakich - to nieistotne dla głównego tematu. Pozdrawiam, Marek
jaszczompf Napisano 17 Września 2015 Napisano 17 Września 2015 Ja się od niedawna serwisuję w AleRower na Kazubów, to równoległa do Powstańców Śląskich, pomiędzy Lidlem przy krzyżówce Powstańców z Górczewską, a wiaduktem nad trasą S8. Byłem u nich póki co dwa razy i ceny OK, tempo i jakość serwisu tez oceniam pozytywnie. Cennik serwisowy: http://www.alerower.pl/info/serwis-rowerowy.html
mdabro Napisano 17 Września 2015 Autor Napisano 17 Września 2015 Już myślałem, że na Bemowie nie ma żadnego godnego uwagi serwisu ;-) Dzięki. Marek
BrunoWarszawa Napisano 29 Września 2015 Napisano 29 Września 2015 · Ukryte przez anarchy, 2 Października 2015 - Do wyjaśnienia. Ukryte przez anarchy, 2 Października 2015 - Do wyjaśnienia. Dobry serwisant pracuje od lat w sklepie SPORT SET na Woli przy Obozowej 95 - dobre ceny komponentów, szybko i solidnie - a z ceną serwisu zawsze można się dogadać. Z tego co się orientuję handlują Suntourem, RST i Rock Shoxem.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.