Dorczu Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Wymieniam manetki obrotowe srama i mam taki problem że po wyjęciu linki i pancerza z manetki i rozebrania jej zostaje na kierownicy korpus którego nie mogę ściągnąć. Teraz pytanie jak mam to gówno ściągnąć ?
Baikal Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 zarzuć na YT hasłem " sram grip shift replace" a pewnie i swój model znajdziesz
Dorczu Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Napisano 17 Sierpnia 2015 Ok konkretnie mam MRX 204. Na pierwszym filmiku facet pokazuje taką fajną blaszke w manetce tylko nie pokszuje co mam z nią zrobić. Coś pomyśle może styknie
tobo Napisano 17 Sierpnia 2015 Napisano 17 Sierpnia 2015 Gówno zazwyczaj wyciera się odpowiednim papierem. Manetka jest zamocowana na kierownicy obejmą skręcaną/ściąganą na śrubkę imbusową.
Dorczu Napisano 17 Sierpnia 2015 Autor Napisano 17 Sierpnia 2015 Ok jest jakaś śrubka imbusowa rozmiar coś około jedynki. Jutro zobacze dokładniej.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.